13 Temmuz 2010 Salı

2010 Sonbahar Trendleri

Şimdiden planlarımız yapalım, gradrobumuzu moda olacak trendlere göre düzenlemeye başlayalım.

Deri kıyafetlerinizi kontrol edin, kürkleri çoğaltın, 90 lardan kalma kadifeler varsa gözden geçirin, altın çağı yeniden başlıyor ışıldamaya hazır olun, nötr renkleriniz yetersiz kaldıysa takviye yapmayı unutmayın, mix baskılarla ekoseleri, hayvan desenlerini, çeşitli paternleri bir arada nasıl kullanabileceğinizi düşünmeye başlayın, paltolarınıza uygun kemer bulun, kışlık şortunuz yoksa bütçenize ekleyin, morları yeniden kolay erişebilecek yerlere koymaya başlayın ve değişik kalça kesimleri görünce kaçırmamanız gerektiğini bir köşeye not edin.

DERİLER - Biten yazın hüznünü deri veya deri parçalı kıyafetler ile atmaya çalışacağız. Ceketler, etekler, kazarklar, aksesuarlar kısaca her yerde deri olacak.


KADİFELER - 90' lardan esen rüzgarla modacıların yeniden hatırladığı kadife tekrar sahnede. Özellikle kırmızı tonları çok gözde olacak.


KÜRKLER - Her çeşit, her renk, her boy, kesik, kabarık, parçalı, kürkler her yerde karşımıza çıkacak.


ALTIN RENGİ - Sonbahar parlayacak. Önümüzdeki sezon gece gündüz demeden altın rengi kıyafetlerle ışıldayacağız.


NÖTR RENKLER - Yazdan sonbahara yumuşak geçiş yapmanın en güzel yolu. Detaylarda ve genel hatlarda nötr renkleri tercih etmek çok moda olacak.


MIX BASKILAR - Ekoseler ve metallerle süslenmiş baskılı kumaşlar kendi içlerinde harmoni içinde vitrinleri süsleyecekler.


KEMERLİ PALTOLAR - Hacimli paltolar bel bölgesinin çeşitli yüksekliklerinden kemerle sıkılarak soğuk günlerde bizi ısıtacak.


ŞORTLAR - Bacaklara özen göstermenin tam sırası, her ne kadar çoraplarla giyilecek olsalar da... Bu kış bol bol şort göreceğiz, rahat ve şık olmanın yanı sıra modayı da takip edebilmek için güzel bir fırsat.


MOR TONLAR - Sonbaharın en göz alıcı modası şüphesiz mor olacak. Kaşmirler, ipekler, kürkler, trikolar, elbiseler, şapkalar kısaca her şey mor olacak.


KALÇA KESİMLERİ - Geçen sonbahar omuzlarda olan gözler kalçalara kayıyor. Hafifçe abartılmış kıvrımlar, belden bükülmüş kesimlerle göz alın.

1 yorum: