2 Mayıs 2010 Pazar

Anneler Gününde ve Daima


Anneler Gününde ve daima O’na, size dokunduğu gibi dokunun.
Yumuşacık, sıcacık, doğal...

Türkiye’nin dünyaya sunduğu en güzel armağanlardan biri olan Silk&Cashmere’in tüm mağazalarında Anneler Günü heyecanı başladı. Silk&Cashmere koleksiyonunun kaşmir, ipek ve kaşipek ürünleri; anne sıcaklığını, yumuşaklığını ve doğallığını simgelerken bu günü olağanüstü dokularıyla kutlamaya hazırlanıyor.

Silk&Cashmere bu yıl Anneler Günü’nde,09 Mayıs akşamına kadar herhangi bir Silk&Cashmere mağazasına birlikte gelen Büyükanne, Anne ve Kızlarına, 200 TL’lik alışverişlerinin karşılığında üç boy harika birer ipek eşarp armağan edecek. Silk&Cashmere, saf ipek eşarp armağanlarıyla üç neslin birlikteliğini kutluyor ve destekliyor.

Silk&Cashmere CEO’su Ayşen Zamanpur Anneler Günü hazırlıklarıyla ilgili şu bilgileri paylaştı; “Silk&Cashmere ekibi olarak Anneler Gününü, işin ötesinde, yumuşaklığımızı, doğallığımızı ve sıcaklığımızı, en sevdiklerimizle paylaştığımız bir kutlama olarak görüyoruz. Bu yıl Anneler Gününde mağazalarımıza birlikte gelen, Büyükanne, Anne ve Kızları için hazırladığımız eşarplar da bu kutlamanın bir parçası ve üç neslin birbirine bağlılığının simgesi...”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder