2 Haziran 2010 Çarşamba

SILK&CASHMERE’DEN 7/24 İPEKSİ BİR DOKUNUŞ

Saf ipek, saf kaşmir ve kaşipeğin markası Silk&Cashmere, 2010 ilkbahar-yaz sezonu ürünlerinde, her zamanki yalın çizgisi ve rafine zarafetiyle, bahar coşkusunu ve yaz güneşini yansıtan birbirinden güzel renkleri birleştirdi. Tasarımlarında çevreye duyarlılığı asla göz ardı etmeyen Silk&Cashmere’in tamamı ipeğin kaşmirle, pamukla, ketenle ve bambuyla olan karışımlarından hazırlanan koleksiyonu, ipek ve kaşmir şıklığını günün 24 saatine taşıyor.

Silk&Cashmere, Çinli kadınların iç çamaşırdan çoraba, çarşaftan elbiseye kadar her alanda günün 24 saati kullandığı, yumuşak dokusuyla cilde tazelik ve dirilik veren binlerce yıllık gençlik iksiri ipeği, şık ve iddialı renk skalasında yeniden yorumluyor. Altı başlık altında toplanan renk grupları, ten rengi tonların hakim olduğu pembemsi Skin Life, yeşilin ve kahvenin en güzel tonlarından oluşan Kamuflaj, pastel renklerin ferahlığını yansıtan Jus de Fruit, tüm çiçek renklerinin morötesi tonlarda sunulduğu Bloom, deniz mavisinin en güzel nüanslarının bir araya getirildiği Croisiere ve mercanın kökünden tepesine kadar tüm renklerinin kullanıldığı Coral Beach’ten oluşuyor.

Bu sezonun tüm moda renklerini kendi çizgisinde bir araya getiren Silk&Cashmere, birbirinden göz alıcı, bir tanesi Anneler Günü ne özel olan, yedi ayrı tema ile her zevke hitap ediyor.

Silk&Cashmere’in bilindik tarzının yepyeni bir yaklaşımla detaylandırıldığı NATURALS



Sezonun en çarpıcı uzun modelleri, tunikler, salaş ceketler, asimetrik şallar, yırtmaçlı yelekler ve japone kolların ön plana çıkarıldığı LONG ISLAND



Dozunda kullanılmış altın ve gümüşü, lacivert, kırmızı ve beyazla zarif ve kadınsı bir çizgide birleştiren BLUE MARIN

Şık detaylarla zenginleştirilmiş şifonla trikonun, satenle tişörtün bir arada olduğu, fırfır ve drapelerin dozunda kullanıldığı CHARMEUSE



Desenli ipek şifondan kaftan elbise, gömlek ve tuniklerle sahil şıklığını yansıtan COAST BEAUTY



Yaz renklerine bürünmüş yılan, leopar, çiçek, bambu ve palmiyeleri şıklıkla birleştiren TROPIC ELEGANCE



Zarafetten ve şıklıktan asla ödün vermeyen Silk&Cashmere, şu ana dek hazırlanan en zengin bay koleksiyonuyla, kadınlar kadar erkeklere de hitap ediyor. Sadece kadınlar için değil, erkekler için de tasarlanan, kıyafete hareket katan düz ve desenli şalların, harika ipek koton gömleklerin ve 39 farklı polo yaka tişörtün bulunduğu koleksiyon, şıklığı bir yaşam biçimi haline getirmiş, her yaştan ve her tarzdan erkeğe sesleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder