12 Eylül 2010 Pazar

2010 Sonbahar / Kış Erkek Hırka Modası



Bir zamanlar sadece dedelerimizin sıklıkla kullandığı hırka ve yelekler, bu kış sezonunda ön plana çıkıyor.
Klasik hırka modelleri son yıllarda erkek gardroplarında yerlerini almaya başladı. Erkeklerin okul yıllarından beri çok da ilgi çekmeyen klasik hırka modelleri artık olmazsa olmazlar arasında bulunuyor. Bugünün hırka modelleri, moda bilincine sahip günümüz erkeği için şık ve pratik bir çözüm.

Pratik Erkek Hırkası

Birkaç model vardır ki, diğer giysiler arasından pratiklik adına öne çıkar. Hırka da kesinlikle bu modellerden biri...Kesinlikle basit, kolay giyimli ve klasik olan hırka, geniş renk, malzeme,baskı ve kesim yelpazesine sahip bir model. Günün her saatinde giyilebilme ve istendiğinde çıkarılabilme özelliği yüzünden de erkeklerin tercih sebebi...




Erkek Hırka Modelleri

Asla “Ben hırka giymem” demeyin. Hırkanın sıkıcı olduğunu düşünen erkeklerden olabilirsiniz. Oysa ki klasik bir hırkayı içine giyeceğiniz spor bir gömlek ya da t-shirtle kendi tarzınızı çok rahat yaratabilirsiniz. Kendi tarzına uyabileceğinizi düşündüğünüz modeli aramak için hiç bu sezon ki kadar seçeneğiniz olmamıştı. Biri mutlaka size gore !


Renkler

Erkekler her ne kadar siyah ve grilerden vazgeçmek istemese de, renk erkek gardrobunda gerekli bir element...Bu kış sezonunda biraz daha farklı renklere evet diyorsanız; hardal, misty mavi, bordo renklerini seçmenizi öneriyoruz. Eğer giydiğiniz hırka rengi parlak ve canlıysa, içinize giyeceğiniz gömleği daha naturel renklerde tercih etmelisiniz. Naturel gri tonlarda seçeceğiniz bir gömlek, beyaz bir gömlekten çok daha uygun olacaktır.



Kış Soğuğundan, Yazın Serin Akşamlarına

Hırkayı sadece çok soğuk havalarda giymek için olduğunu düşünmeyin. Bu kış boyu giyeceğiniz kaşmir ve yün hırkalar, gelecek yazın serin akşamlarında da daha ince dokusuyla sizin vazgeçilmezlerinizden olacak. Bu dönem de daha cesur renklerde; canlı bir yeşil veya elektrik mavi bir hırkayı jean ve beyaz t-shirtle rahatlıkla kullanacaksınız. 2011 yazı için şimdiden verebileceğimiz bir başka tiyo da kışın düz renklerde gardrobunuzdaki yerini alacak olan hırkaların, yazın düz canlı renklerin yanısıra, çizgili olarak da karşımıza çıkacak olması...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder